"; ?>

 

ED paruošimas

„Energy Diet HD“ labai gerai dera prie šiuolaikinio gyvenimo ritmo. ED paruošimas užima tik porą minučių – tereikia sausą mišinį praskiesti pienu, tik omletui, duonai ir piurė reikės kiek daugiau laiko. Kokteilius galima gerti šaltus ir šiltus, sriubos skanesnės šiltos. „Energy Diet HD“ tai ir greitai paruošiamas ir skanus maistas.

 

„Energu Diet HD“ skiedžiamas su 1,5 % riebumo pienu. Kodėl tai svarbu? Todėl, kad kuriant ED sudėtį, buvo įvertinti komponentai, kuriais pienas praturtins ED porciją. Produktų skonio savybės buvo kuriamos įvertinat ir tai, kad skiesti reikia su pienu.

„Energy Diet HD“ kokteilių paruošimas

Plakikliu stipriai suplakti sumaišius 25g su 250 ml pieno. Pieno riebumas – 1,5 %.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

„Energy Diet HD“ sriubų paruošimas

Plakikliu stipriai suplakti sumaišius 25 g su 250 ml, nedaugiau kaip 60 laipsnių pašildyto pieno. Pieno riebumas – 1,5 %. Galima ir kitaip – sumaišyti ED su šaltu pienu, o po to iki reikiamos temperatūros tai pašildyti ant viryklės.

  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

„Energy Diet HD“ omleto paruošimas

Plakikliu stipriai suplakti sumaišius 25 g su 250 ml pieno. Iškepti keptuvėje ant viryklės. Pieno riebumas – 1,5 %.

  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

 

Stiklinė vandens ar kito leistino gėrimo, iš karto po kokteilio ar 15-20 min po valgio, sustiprina sotumo jausmą.


 

Dietologai kiekvienam žmogui rekomenduoja išgerti 6-7 stiklines ( apie 2 litrus) vandens per parą. Tai fiziologiškai būtinas vandens kiekis, leidžiantis organizmui normaliai dirbti. Valgant ED produktus būtina laikytis vandens vartojimo režimo.


 

ED produktus galima maišyti ne tik su pienu, bet ir su kefyru, pasukom, jogurtu. Sriubas galima gaminti ne su pienu, o su daržovių sultiniu, tik reikia nepamiršti, kad tokios sriubos kalorinė vertė bus mažesnė ir keisis skonis.


 

Maišant skirtingus ED produktus tarpusavyje galima atrasti naujų skonių kurie papildys jau esamų 17 racioną. Pavyzdžiui – vanilę sumaišyti su raudonom uogom, vištieną su daržovėmis. Svarbiausia laikytis produktų paruošimo proporcijų – vienai porcijai reikia 25 g matavimo šaukštelio ED gryno ar maišyto produkto ir 250 ml 1,5 % riebumo pieno.


 

Ruošti ED produktus reikia iš karto prieš juos vartojant. Jei norite pasiimti porciją ED maisto į darbą, į plakiklį įpilkite vieną matuoklį-šaukštelį produkto, gerai užsukite jį, ir pasiimkite indelį su 250 ml pieno.


 

ED produktus rekomenduojama laikyti 5-25 laipsnių temperatūroje. Atidarytose dėžutėse produktų galiojimo laikas ne ilgiau kaip 3 mėn.